Reserveringen voor namen in World of Warcraft Classic geopend

Reserveringen voor namen in World of Warcraft Classic geopend

Blizzard heeft de reservering voor namen in href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/world-of-warcraft-classic-verschijnt-in-augustus/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">World of Warcraft Classic</a> geopend voor alle spelers met een actief abonnement of speeltijd. De speler kan tot wel drie personages creëren per WoW-account.

World of Warcraft Classic komt op 27 augustus uit voor pc. Tot de lancering kunnen spelers met een actief abonnement of speeltijd hun namen alvast reserveren. Wanneer een naam is geclaimd kan de speler ook alvast een rijk kiezen voor zijn personage.

"Spelers die ervoor kiezen om in een PvP-rijk te spelen kunnen alleen personages binnen dezelfde factie maken", vermeldt Blizzard op hun website. Dit betekent dat wanneer de speler ervoor kiest om een Alliantie-personage te creëren, dat de andere personages in dit domein ook Alliantie-personages moeten zijn.

Verder is het goed om te weten dat wanneer het volledige spel is uitgebracht, spelers tot tien personages kunnen creëren in één specifiek rijk en maximaal vijftig in alle rijken bij elkaar. Personages die zijn gecreëerd tijdens de bèta en stress-tests zullen niet beschikbaar zijn. Om een personage te kunnen creëren moet de gameclient wel eerst gedownload worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vraag me af hoe lang dit leuk blijft.

0
test

alliantie en rijk, hoe klinkt horde dan in het Nederlands :D

0
test

@xXDannyNLXx lol, hier heeft iemand het artikel door Google Translate gegooid. De Engels termen horen echt bij WoW en zijn voor alle gamers wel herkenbaar.

0
test

@garciagarcia om de artikelen voor iedereen goed leesbaar te houden vertalen wij zoveel mogelijk terug naar het Nederlands, gezien dit een Nederlandse site is, hiervoor gebruik ik zeker geen google translate.

0

Aanbevolen voor jou