World of Warcraft: Burning Crusade Classic gelekt

World of Warcraft: Burning Crusade Classic gelekt

Blizzard zou dit weekend tijdens BlizzCon 2021 World of Warcraft: Burning Crusade Classic aankondigen.

Die informatie zou voor de virtuele beurs van start gaat zijn gelekt, zo meldt WoW Head. De Burning Crusade-content zou in fases worden toegevoegd aan World of Warcraft Classic. Spelers zouden tijdens het spelen van WoW Classic zelf kunnen bepalen of ze met een personage naar Burning Crusade overgaan, of in de eerste versie van de mmorpg blijven. Burning Crusade zou net als WoW Classic gratis zijn voor iedereen met en WoW-abonnement.

De Burning Crusade-uitbreiding verscheen oorspronkelijk in 2007 voor World of Warcraft en liet spelers naar de Outland afreizen om de Burning Legion tegen te houden. De Blood Elf werd aan de Horde toegevoegd en de Draenei aan de Alliance. Ook werd het Arena PvP-systeem, Jewelcrafting en vliegende mounts toegevoegd.

Volgens WoW Head krijgt World of Warcraft Shadowlands ook patch 9.1, waarmee een nieuwe zone, nieuwe kerker en nieuwe raid gesitueerd in Torghast wordt toegevoegd. Spelers zouden alle vier de Covenant-facties kunnen verenigen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ah kijk eens aan, de eerste stap naar de lich king :D

0
test

Is toch wel bizar dat je je franchise opnieuw kan uitbrengen inclusief alle expansions.. Want ik neem aan dat Burning Crusade ook de nodige verbeteringen doorvoerde toch? Als je die dan ook overneemt, dan heb je op een gegeven moment toch geen classic meer?.. Krijg je dan Classic Classic?

0
test

@WvA Je kunt dan ook gewoon op de Classic-servers blijven en er voor kiezen niet naar Burning Crusade over te gaan. In feite biedt het op deze manier alleen extra opties - uiteindelijk zul je zo zelf je favoriete 'era' kunnen kiezen vermoed ik.

0

Aanbevolen voor jou