World of Warcraft-account verifiëren kan nu telefonisch | Gamer.nl

World of Warcraft-account verifiëren kan nu telefonisch | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers hadden al eerder de mogelijkheid om dit met hun mobiele telefoon te doen, of via de extra ingebouwde beveiliging van Battle.net en hebben nu dus in totaal drie manieren om hun account tegen onrechtmatig gebruik te beschermen. De telefoonverificatie is bedoeld voor spelers die op een ongebruikelijke manier inloggen, zoals vanuit een andere locatie. Wie voor deze mogelijkheid kiest zal bij het inlogscherm eerst een PIN-code te zien krijgen, en deze door moeten bellen naar een op het scherm weergegeven telefoonnummer.

De service is vooralsnog enkel voor de Verenigde Staten beschikbaar. Of het ook in Europa mogelijk wordt is niet bekend. De derde uitbreiding voor World of Warcraft, Cataclysm, ligt vanaf 7 december in de winkels. Spelers kunnen het spel al eerder aanschaffen en downloaden, al zullen zij nog steeds tot de releasedag moeten wachten om het te spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou