World of Tanks zet spelerrecord | Gamer.nl

World of Tanks zet spelerrecord | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het record werd volgens Wargaming.net gevestigd op de Ru ische server van de game. Het vorige record stond op naam van de game Eve Online met 63.170 spelers. Dat record werd toevalligerwijs ook gevestigd op 23 januari.

Wargaming.nets CEO Victor Kislyi is erg blij met het aantal spelers en het record. "Dit nieuwe record is een belangrijke prestatie voor ons. Het totale aantal spelers groeit nog steeds, en mogelijk wordt het over een week of twee bekend dat er meer dan 120.000 spelers online zijn." De gratis speelbare MMO World of Tanks zit in bètafase en is te spelen in Europa en Noord Amerika.

Miljoen

Vorige maand berichtte Wargaming.net nog dat meer dan een miljoen spelers zich hadden geregistreerd. Op het moment zijn ze bezig met het verfijnen en commerciëler maken van de game. Een afgemaakte versie van de game wordt in de eerste drie maanden van 2011 verwacht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou