World of Tanks heeft meer dan een miljoen spelers | Gamer.nl

World of Tanks heeft meer dan een miljoen spelers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game is uit in Europa, Rusland en de Verenigde Staten. De game werd minder dan een jaar geleden als een gesloten bèta in Rusland gelanceerd. Om de grote hoeveelheid spelers aan te kunnen, worden er extra Europese servers bijgezet. De bedoeling is dat de game gepolijst blijft worden en commercieel wordt uitgegeven in het eerste kwartaal van 2011.

"Het team achter World of Tanks is dankbaar voor de gemeenschap die verantwoordelijk is voor dergelijke indrukwekkende gegevens", aldus Victor Kislyi, CEO van Wargaming.net. "We willen alle fans van World of Tanks bedanken voor hun steun. Wargaming.net blijft nieuwe content toevoegen aan de game en garanderen dat spelers maximaal plezier krijgen tijdens het spelen van World of Tanks."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou