Nieuws
Rotomdex

Word vrienden met je Pokédex in Pokémon Ultra Sun en Moon

En ontvang een tweede Z-move tijdens gevechten

Geschreven door Eline Oosterloo op
Uit gelekte pagina's uit het Japanse tijdschrift CoroCoro van deze maand zijn een aantal details onthuld over Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon.

De uitgave van CoroCoro van deze maand bevat weer nieuwe details over de aankomende Pokémon Ultra Sun en Moon. Het tijdschrift komt eigenlijk pas op 15 oktober uit, maar er zijn al wat bladzijdes gelekt. Uit de eerste pagina's is op te maken dat Dusk Mane Necrozma en Solgaleo speciale Z-moves krijgen.

Solgaleo Z verandert de aanval Sunsteel Strike in Sunshine Smasher, terwijl Lunala Z de move Moongeist Beam omzet naar de sterkere Moonlight Blaster. Daarbij kan Dusk Mane Necrozma een nieuwe aanval gebruiken, namelijk Photon Geyser. Ook krijgen beide nieuwe vormen van Necrozma de Prism Armor-ability.

Op een andere bladzijde van CoroCoro is te lezen dat Z Rotom Power geïntroduceerd wordt, die ontgrendeld wordt door een goede band op te bouwen met Rotom, je Pokédex. Met deze kracht krijgen spelers de mogelijkheid twee Z-moves te gebruiken tijdens een gevecht, in plaats van vast te zitten aan het limiet van één per battle.

Dit betekent ook dat spelers de mogelijkheid krijgen meer interacties te hebben met Rotom Dex. Zo zal de Pokédex vragen stellen, waar mensen vervolgens antwoord op kunnen geven en kan Rotom behulpzaam zijn in de zoektocht naar items in de game met feature Rotom Power.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon komen op 17 november uit voor Nintendo 3DS. Hieronder staan de gelekte pagina's van de CoroCoro-uitgave van deze maand afgebeeld.

Corocoro
CoroCoro

Dit artikel delen:

Lees meer

Star Wars Battlefront 2-bèta vergeleken op PS4, PS4 Pro en Xbox One Achtervolging in New Donk City en meer in nieuwe Mario Odyssey-video's
0

Reacties op: Word vrienden met je Pokédex in Pokémon Ultra Sun en Moon

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.