Wolfenstein: Youngblood wordt deze zomer gelanceerd

Wolfenstein: Youngblood wordt deze zomer gelanceerd

De ontwikkelaar van Wolfenstein: Youngblood heeft onthuld dat het spel op 26 juli wordt gelanceerd. Ook is het verhaal van het co-op schietspel te zien in een nieuwe trailer.

Op de E3 2018 werd Wolfenstein: Youngblood aangekondigd door ontwikkelaar MachineGames. Het spel speelt zich af in Parijs in de jaren '80, in een alternatieve tijdlijn waar Nazi-Duitsland de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen.

MachineGames heeft vandaag bekendgemaakt dat Wolfenstein: Youngblood op 26 juli wordt gelanceerd voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. Ook is onthuld dat de Deluxe-editie van het spel Cyborg-outfits bevat en een 'Buddy Pass', waarmee een vriend kan worden uitgenodigd zonder dat hij of zij hoeft te betalen voor het spel.

Bovendien is er

Watch on YouTube

van Wolfenstein: Youngblood uitgebracht, waarin het verhaal van de game wordt onthuld. In de video is te zien dat in het spel wordt gespeeld als Jess of Soph, de tweelingdochters van BJ Blazkowicz. Blazkowicz was de hoofdpersoon in de vorige Wolfenstein-games, waaronder The New Order dat zich afspeelde in 1960. De 'Terror Twins' gaan in Youngblood de strijd aan met de Nazi's, met het doel om hun vader te vinden.

Watch on YouTube

Wolfenstein: Youngblood is verkrijgbaar vanaf 26 juli voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel, heel, heel, heel veel zin in!! laat maar komen.

0
test

Gaaf gaaf gaaf, eindelijk met co-op!

0

Aanbevolen voor jou