Wolfenstein: Youngblood bevat tot 30 uur aan content

Wolfenstein: Youngblood bevat tot 30 uur aan content

Wolfenstein: Youngblood bevat tot dertig uur aan content, wanneer alle content van het spel wordt doorlopen. Dit komt mede door de vele activiteiten en zijmissies in het spel.

Jerk Gustafsson, uitvoerend producent bij MachineGames, zegt in een interview met VentureBeat dat Wolfenstein: Youngblood de grootste game tot nu toe is van MachineGames, ondanks dat het spel een relatief korte productietijd heeft gehad. Ook wordt gesproken over de lengte van de content in de game.

Gustafsson vertelt dat het hoofdverhaal van Wolfenstein: Youngblood minder uitgebreid is dan in de vorige delen. Omdat het verhaal echter non-lineair is en het spel een uitgebreid progressiesysteem bevat, heeft MachineGames veel activiteiten en zijmissies kunnen toevoegen. "De totale speeltijd is langer dan die van onze vorige titels. Ik denk dat spelers ongeveer 25 tot 30 uur kwijt zijn, als ze alle content doorlopen", aldus Gustafsson.

MachineGames-ontwikkelaar Andreas Ojerfors legde eerder deze maand nog uit dat Wolfenstein: Youngblood microtransacties bevat, maar dat deze niet nodig zijn. De betaalde goudstaven kunnen worden gebruikt om cosmetische outfits en emotes, maar ook wapen-upgrades en attachments mee aan te schaffen.

Wolfenstein: Youngblood speelt zich af in Parijs in de jaren '80, in een alternatieve tijdlijn waar Nazi-Duitsland de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen. In het spel, dat op 26 juli lanceert, wordt gespeeld als Jess of Soph, de tweelingdochters van BJ Blazkowicz. De 'Terror Twins' gaan de strijd aan met de Nazi's, met het doel om hun vader te vinden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Korte productietijd". Ik wacht wel weer tot de eerste paar patches uit zijn!

0

Vind wolfenstein echt zo geweldig, dus ik kan niet wachten... voor mij is dit de beste fps game

0

Aanbevolen voor jou