Wolfenstein-uitbreiding The Old Blood verschijnt op 6 mei | Gamer.nl

Wolfenstein-uitbreiding The Old Blood verschijnt op 6 mei | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Wolfenstein: The Old Blood is een opzichzelfstaande prequel op Wolfenstein: The New Order. De game vertelt in acht hoofdstukken twee verhalen die met elkaar vewoven zijn. In het jaar 1946 van een alternatieve geschiedenis moet hoofdpersonage B.J. Blazkowicz zich diep in Duitsland wagen om te zorgen dat de Nazi's de Tweede Wereldoorlog niet winnen.

In verhaal één, genaamd Rudi Jäger and the Den of Wolves, nemen spelers het op tegen een manische gevangenisopzichter om de coördinaten van de General Deathshead’s te bemachtigen. In verhaal twee, The Dark Secrets of Helga Von Schabbs, reizen spelers op basis van die coördinaten af naar het stadje Wulfburg, waar een Nazi-archeoloog opgravingen verricht die een mysterieuze kwaadaardige kracht dreigen te ontketen. Behalve een nieuwe campagne, bevat de game nieuwe wapens zoals de 1946 shotgun en de granaatschietende Kampfpistole. 

Wolfenstein: The Old Blood verschijnt in Nederland op 6 mei voor PlayStation 4, Xbox One en pc en gaat 19,99 euro kosten. De game is voor de PlayStation 4 en pc ook in fysieke vorm verkrijgbaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou