Nieuws
THE QUARRY

Wolf Pack-multiplayermodus nu beschikbaar voor The Quarry

Laat zeven vrienden stemmen op belangrijke keuzes in het verhaal

Geschreven door Michel Musters op
Supermassive Games heeft afgelopen week een gratis update uitgebracht voor The Quarry, waarmee een multiplayermodus genaamd Wolf Pack is toegevoegd.

Via Wolf Pack kan een host maximaal zeven vrienden uitnodigen om mee te kijken tijdens het spelen. De host speelt, maar de kijkers kunnen bij elke belangrijke beslissing binnen het verhaal stemmen, waardoor de uitkomst via de meeste stemmen bepaald wordt. Voor release van de game werd al aangekondigd dat de modus pas op een later moment zou verschijnen.

The Quarry is sinds juni verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De game volgt een groepje kampbegeleiders vanaf de laatste dag van hun zomerkamp. Wat een feestelijk einde van de zomer moet worden, krijgt een onverwachte en levensgevaarlijke wending. In de game kruipen spelers in de huid van alle negen kampbegeleiders en moeten zij keuzes maken die de loop van het verhaal beïnvloeden.

De game scoorde een 8 op Gamer.nl: "The Quarry is perfect materiaal om een sfeervolle griezelavond te creëren. Het bevat genoeg mysteries, monsters, achtervolgingen en frustraties om je op het puntje van je stoel te houden. Hoewel het de meest experimentele horrorgame van Supermassive is tot nu toe, hadden we toch op meer originele toevoegingen gehoopt."

Dit artikel delen:

Lees meer

Nexons Project Magnum heet nu officieel The First Descendant Nieuwe gameplay van Steelrising getoond
1

Reacties op: Wolf Pack-multiplayermodus nu beschikbaar voor The Quarry

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Mmo-veteran

    • 11 juli 2022 14:18
    Snap dit soort games nooit zo, ga dan gewoon een serie of film kijken.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.