'Wolf Link-amiibo voegt nieuwe kerker toe in Twilight Princess HD' | Gamer.nl

'Wolf Link-amiibo voegt nieuwe kerker toe in Twilight Princess HD' | Gamer.nl

De amiibo van Wolf Link voegt mogelijk een nieuwe kerker toe aan The Legend of Zelda: Twilight Princess HD voor Wii U. Dat valt te lezen op de Franse Amazon-site.

In de omschrijving staat: “Ontgrendel bonu en met ‘The Legend of Zelda’-amiibo, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om je leven aan te vullen of om pijlen te verzamelen voor de boog. De nieuwe Wolf Link-amiibo geeft zelfs toegang tot een nieuwe kerker: The Twilight Cave.” Nintendo zelf heeft dit nog niet bevestigd.

Gisteren verschenen scans van het Japanse blad Famitsu waarin de verhaallijn van het spel opnieuw wordt uitgelegd. Daarnaast bevatten de scans een aantal screenshots van de HD-remaster. 

Fans hebben opgemerkt dat in een van de screenshots te zien is dat er maar 12 Tears of Light moeten worden verzameld in Lanayru Province. In de originele game waren dit er 16 en moesten spelers tu en verschillende locaties reizen om de Tears te verzamelen. Gespeculeerd wordt dat wellicht onderdelen van het spel makkelijker of minder tijdrovend zijn gemaakt. In de HD-remake van Zelda: Wind Waker werden ook bepaalde elementen aangepast om de game minder frustrerend te maken.

The Legend of Zelda: Twilight Prince HD verschijnt op 4 maart voor de Wii U. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou