Nieuws
Wo Long: Fallen Dynasty

Wo Long: Fallen Dynasty komt ook naar PlayStation 5 en 4

Game werd afgelopen week aangekondigd voor Xbox en pc

Geschreven door Michel Musters op
De eind vorige week onthulde Team Ninja-game Wo Long: Fallen Dynasty verschijnt niet alleen op Xbox en pc, maar ook op PlayStation-consoles.

Toen Wo Long: Fallen Dynasty afgelopen zondagavond tijdens de Xbox en Bethesda Games Showcase werd onthuld, was alleen bekend dat het spel naar pc, Xbox Series X en S, Xbox One en Game Pass kwam. Inmiddels heeft uitgever Koei Tecmo echter aangegeven dat de game ook op PlayStation 5 en PlayStation 4 verschijnt.

Wo Long: Fallen Dynasty speelt zich af in een fictieve versie van China, waar monsters en demonen mensen constant aanvallen en dorpen overhoop halen. Deze wereld is gebaseerd op het bekende boek Romance of the Three Kingdoms. Het hoofdpersonage neemt het op tegen zowel mensen als demonen. De gevechten zijn daarbij gebaseerd op Chinese martial arts.

Wo Long: Fallen Dynasty wordt geproduceerd door Fumihiko Yasuda, die voorheen aan Nioh heeft gewerkt, en Masaaki Yamagiwa, bekend van Bloodborne. De game moet ergens in 2023 uitkomen. Hieronder is de onthullingstrailer nog eens te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Stalker 2 officieel bevestigd voor 2023, intro van game getoond Bèta van Overwatch 2 begint op 28 juni
4

Reacties op: Wo Long: Fallen Dynasty komt ook naar PlayStation 5 en 4

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Lavalera

  • 15 juni 2022 11:39
  Hier was eigenlijk geen twijfel over, bij de echte exclusives werd console launch exclusive getoond. Het is positief om te zien dat Xbox toch weer Japanse games krijgt en daar meer aandacht aan besteedt, dat zie je wel met deze game en Persona. Ik speel net zo graag Japanse spellen als Westerse spellen tegenwoordig en nu kan ik steeds meer kiezen of ik het op Ps5 of Xbox speel.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Messtranor

  • 15 juni 2022 13:33
  @Lavalera Dit inderdaad, aangezien Team Ninja niet in bezit is van een van de grote jongens en voor zover ik weet ook geen deal heeft met een van hen, is het voor hen niet logisch om zich aan 1 partij te binden. Die willen gewoon zoveel mogelijk verkopen, en dat doe je op alle mogelijke platformen.
  Als de Switch krachtiger was geweest was ie ongetwijfeld daar ook nog wel op uitgekomen

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Ronnyp

  • 15 juni 2022 12:04
  Ik hoop dat dit een soort nioh maar dan in China word in plaats van Japan. Want nioh 2 is misschien wel mijn meest gespeelde game ooit of in ieder geval hoog in het lijstje met 1700 uur. Team ninja kennende brengen ze wel een demo of beta uit zodat we het kunnen checken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  COSMIC_TSAR

  • 15 juni 2022 16:00
  @Ronnyp IGN heeft op hun YouTube een interview staan met de makers. Geven ze al iets meer details. Inderdaad een goeie vleug Nioh, maar de battles moeten iets korter zijn dan in die games zeiden ze geloof ik. Kan geen link droppen, je moet m even opzoeken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.