Nieuws
Fifa 23

WK-modus in Fifa 23 per ongeluk te vroeg beschikbaar op PS5

Modus schijnt inmiddels weer offline gehaald te worden, maar we hebben de beelden

Geschreven door Michel Musters op
PlayStation 5-eigenaren kregen per ongeluk kort toegang tot de aankomende WK-modus in Fifa 23.

De modus die draait om het aankomende Wereldkampioenschap voetballen in Qatar wordt later dit jaar pas aan Fifa 23 toegevoegd. EA heeft de modus ook nog niet officieel onthuld.

Door een klaarblijkelijke fout konden Fifa 23-spelers op PS5 toch al toegang krijgen tot de modus. Hieronder zijn enkele screenshots en filmpjes te zien van de modus die op social media zijn geplaatst. 

Daarin zijn bijvoorbeeld vier verschillende modi te zijn: Fifa World Cip Live, Fifa World Cup Kick-Off, Online Tournament en Fifa World Cup 2022. Volgens spelers zouden er 48 teams in de modus beschikbaar zijn - zestien teams meer dan meedoen aan het huidige WK.

Eerder vandaag bleek al dat Fifa 23 in de eerste week van release door 10,3 miljoen mensen is gespeeld. De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

Gamer.nl gaf een 5,5 aan de game: "Fifa 23 gaat de boeken in als de allerlaatste Fifa, maar zeker niet als de beste. De optelsom van bijna dertig jaar aan voetbalinnovatie leidt niet tot een hoogtepunt in de serie, maar tot een rammelend geheel waarbij de moderne toevoegingen worden teruggehouden door een aftands fundament. Aan content geen gebrek, maar met de hevige doelpunteninflatie is het ernstig de vraag wat al die content nog wat waard is."

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste beelden van Ubisoft-shooter Project U uitgelekt RDNA 3-gpu's ondersteunen mogelijk DisplayPort 2.1
0

Reacties op: WK-modus in Fifa 23 per ongeluk te vroeg beschikbaar op PS5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.