Wizardry: Labyrinth of Lost Souls naar PSN | Gamer.nl

Wizardry: Labyrinth of Lost Souls naar PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wizardry: Labyrinth of Lost Souls is een first-person dungeon crawler van Acquire, makers van onder andere Tenchu en Way of the Samurai. In het spel heeft de speler de mogelijkheid een team van in totaal zes personages samen te stellen. Deze personages zijn er in vijf verschillende ra en en acht verschillende kla en.

Wizardry

Wizardry kent zijn oorsprong in het jaar 1981 toen het eerste deel werd ontwikkeld door Andrew C. Greenberg en Robert Woodhead, toentertijd nog studenten. De serie ontving in de Verenigde Staten bekendheid, maar werd nog populairder in Japan, ondanks en volgens sommigen juist door de slechte vertaling van de games. De laatste jaren zijn games van Wizardry niet meer uitgekomen buiten Japan, de laatste was PC-game Wizardry 8 uit 2001.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou