Witte Xbox Series X in advertentie wordt niet geproduceerd

Witte Xbox Series X in advertentie wordt niet geproduceerd

Xbox-fans zagen een witte Xbox Series X in een Logitech-reclame voorbijkomen, maar Microsoft maakt duidelijk dat deze versie van de console niet in productie is.

In een advertentie voor Logitechs Astro A30-headset is onder andere een witte Xbox Series X te zien. Dat is opvallend, omdat die nooit in de verkoop is gegaan. Fans speculeerden dan ook dat Logitech per ongeluk een witte versie van de Series X te vroeg had onthuld, aangezien het bedrijf Xbox Cloud Gaming aanbiedt op de eerder deze week onthulde G Cloud-handheld.

Dit blijkt echter niet zo te zijn. Een woordvoerder van Microsoft meldde het volgende tegen VGC: "De witte Xbox Series X-console voor de promotionele video van onze partner is niet in productie. We hebben op dit moment geen plannen om de Xbox Series X in het wit uit te brengen."

De Series X is alleen in het zwart verkrijgbaar, terwijl de Series S in het wit verkrijgbaar is. Afgelopen week kwam wel een witte Xbox Elite Series 2-controller uit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik begreep eigenlijk ook niet waarom er zon opheft was over een witte Series X. Wanneer iemand een witte Series X wilt kunnen ze er gemakkelijk een sticker opplakken.

0
test

@Riyakuya gemakkelijk? Stickers of zelf spuiten ziet er gewoon niet uit.

0
test

@SuperDre Stickers oke, maar hoezo zou zelf spuiten niet mooi zijn? Zolang je de hele behuizing stript en alles (op de juiste manier) spuit kan dat net zo mooi zijn. Moet je natuurlijk geen beunhaas zijn :)

0
test

Begreep al weinig van de speculatie, over duidelijk gedaan door logitech omdat de rest ook wit is

0

Aanbevolen voor jou