Witch Hunt aangekondigd voor Dragon Age | Gamer.nl

Witch Hunt aangekondigd voor Dragon Age | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De downloadbare content staat gepland voor 7 september en verschijnt voor zowel de PC, Xbox 360 als de Playstation 3. De Amerikaanse prijs van de downloadbare content is 560 Microsoft punten of 6,99 dollar, een Europese prijs is nog niet bekendgemaakt.

De game draait volgens het persbericht om "de gevreesde en verslagen Archdemon en de oprukking van de darkspawn die een halt toe is geroepen door een heldhaftige Grey Warden. Het koninkrijk is opgelucht maar de vraag blijft wat er gebeurd is met Morrigan."

Sluitstuk

Spelers moeten in Witch Hunt uitzoeken wat het geheim is dat Morrigan, een heks die de speler in Dragon Age: Origins vergezelt, met haar mee draagt en sluiten daarmee definitief het verhaal van Origins af. De DLC biedt spelers sterke items als beloning, die zij kunnen meenemen in Origins en Awakening. Ook kunnen zij hun eerder aangemaakte personages importeren. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou