Al enige jaren kiezen de lezers van Wired aan het begin van een jaar de "Vaporware" producten van het voorgaande jaar. Dit zijn producten waaraan veel aandacht is besteed, het helemaal zouden moeten gaan maken en waarbij het vervolgens doodstil blijft.

De laatste jaren heeft Duke Nukem: Forever de prijs gewonnen, en ook dit jaar heeft het spel weer flink wat stemmen gekregen. Toch was het niet genoeg voor een vermelding. Wel heeft Wired het spel de "Vaporware Lifetime Achievement Award" toegekend.

De game-industrie is goed vertegenwoordigd in de Top 10. Naast de Phantom Console vinden we ook Fallout 3 en Team Fortress 2 in de hitlijst terug. De winnaar van 2003 is echter Half-Life 2. Het spel waar we na de vermeende source diefstal weinig meer over hebben gehoord.Without a doubt, Valve's Half-Life 2 was last year's most eagerly anticipated game.

The sequel to Valve's wildly popular alien-zapping first-person shooter Half-Life, HL2 promised stunning graphics, astonishing physics and cunning AI. Lees de gehele top 10 bij Wired