WipEout Rush voor mobiel aangekondigd

WipEout Rush voor mobiel aangekondigd

WipEout Rush is een nieuwe WipEout-game die in ontwikkeling is voor iOS en Android.

De game werd vanmiddag aangekondigd via IGN. Het spel wordt ontwikkeld door Rogue Games, waar voormalig IGN-redacteur Matt Casamassina de CEO van is. Het spel moet begin 2022 op smartphones uitkomen. Daarbij maakt de game gebruik van verschillende kaarten tijdens het racen, al is nog niet helemaal duidelijk op welke manier precies.

Rogue Games lijkt zich er van bewust dat veel gamers de franchise liever op PlayStation-consoles zien. "We hopen dat fans zichzelf openstellen, want hoewel het spel anders is, zijn we trots om de WipEout-franchise op een frisse manier terug te brengen. We hebben veel liefde in de presentatie gestopt, waaronder allerlei iconische schepen, tracks, een verhaal dat via een stripverhaalachtige stijl wordt gepresenteerd, een passende elektronische soundtrack en prachtige graphics die in 60 frames per seconde op moderne hardware draaien."

De game bevat zestig schepen uit de oorspronkelijke games, een campagne met twaalf kampioenschappen verspreid over vijf verschillende omgevingen en een elektronische soundtrack die is gemaakt door Sony-muzikant Alistair Lindsay.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eindelijk weer een WipeOut spel. En dan is het op mobile... Het enige positieve wat ik hieruit kan halen is dat de franchise nog leeft en er hoop is op een echt spel.

0
test

@Vogeltje er zijn best veel clones te vinden op Steam

0
test

Djesus. CARD BASED RACING Laat dan de franchise gewoon sterven ipv te verkrachten..

0

Aanbevolen voor jou