Winterse actie-platformer Unto the End verschijnt in december

Winterse actie-platformer Unto the End verschijnt in december

De tweedimensionale actie-platformer Unto the End verschijnt op 9 december op verschillende systemen. Ook komt de game meteen naar Xbox Game Pass.

Het spel is vanaf 9 december op Steam, GOG.com, Google Stadia, PlayStation 4 en Xbox One beschikbaar. Vanaf dat moment verschijnt het spel ook op Xbox Game Pass. Op 17 december komt de game tot slot ook naar de Switch. Er wordt geen melding gemaakt van next-gen versies, al lijkt het waarschijnlijk dat het ook speelbaar is via backward compatibility.

Unto the End is ontwikkeld door 2 Ton Studios en speelt zich af in een winterse, gewelddadige wereld. De veeleisende combat daagt spelers uit om te overleven in deze spelwereld. Gamers moeten de moves van vijanden doorkrijgen om ze te kunnen verslaan.

Het spel is ontwikkeld door een koppel en betreft hun passieproject. "Unto the End is de afgelopen jaren dagelijks onze focus geweest en het is geweldig om nu al goede reacties te krijgen", aldus Stephen Danton. "We kijken er naar uit dat het spel lanceert en iedereen de kans krijgt ons avontuur te ervaren."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou