Winters' Expansion-demo voor Resident Evil Village nu speelbaar

Winters' Expansion-demo voor Resident Evil Village nu speelbaar

Capcom heeft een speelbare demo uitgebracht van de aankomende Winters' Expansion-uitbreiding voor Resident Evil Village.

De demo bevat ongeveer zestig minuten aan gameplay en laat spelers de game in een derdepersoonsaanzicht uitproberen. Dit is een van de nieuwe features van de uitbreiding. Verder is de demo gelijk aan de demo die rond de release van de oorspronkelijke game uitkwam.

Tijdens de Resident Evil Showcase werd ook een ander element van de Winters' Expansion-dlc uitgelicht: het nieuwe verhaal Shadows of Rose. Dit speelt zich zestien jaar na Village af en draait om Ethan Winters' dochter Rose. Verder wordt ook de Mercenaries Mode in de vorm van Additional Orders toegevoegd. Daarin kunnen spelers onder andere Lady Dimitrescu besturen.

Winters' Expansion kan vanaf 28 oktober gedownload worden op alle platforms waar Resident Evil Village beschikbaar op is: pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Op die dag komt ook de Gold Edition van de game uit, waarin zowel het basisspel als de uitbreiding zit. Daar is hieronder een nieuwe trailer van te bekijken. Overigens komt op 28 oktober ook een speelbare cloudversie van de game op Nintendo Switch uit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou