Wintereditie EpiCon afgelast, tickethouders krijgen geld terug | Gamer.nl

Wintereditie EpiCon afgelast, tickethouders krijgen geld terug | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

EpiCon laat weten dat het bedrijf in overleg is met verschillende partijen. "Deze overleggen, die een positieve invloed hebben op de toekomst van EpiCon, duren echter langer dan gepland en om die reden zijn wij genoodzaakt om EpiCon Winter te annuleren."

Op de Facebook-pagina van EpiCon laat de organisatie weten dat alle mensen met een ticket of standhouders hun geld terugkrijgen. Mensen die tickets hebben gekocht, hebben volgens EpiCon via mail bericht gehad over de procedure. Wel laten mensen in de reacties op Facebook weten dat de mailbox van EpiCon op dit moment vol zit, en dat het dus nog niet mogelijk is om het geld terug te krijgen. 

EpiCon Winter zou op 6 en 7 december in de Brabanthallen gehouden worden. Deze zomer was de eerste editie op 5 en 6 juli. Hierop stonden diverse uitgevers met hun games (waaronder 2K Games met Evolve en Activision met Call of Duty: Ghosts-dlc) en werd er ruim aandacht besteed aan esports.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou