Winnaars Sherlock Holmes en Watch Dogs | Gamer.nl

Winnaars Sherlock Holmes en Watch Dogs | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Winnaars Sherlock Holmes: Crimes and Punishments:

Ro dale (PS4):
Zonder twijfel The Hound of the Baskervilles, erg spannend verhaal met een goed plot. Er zijn vele vertolkingen van, maar ik vind die met Dagobert Duck nog wel het leukste eigenlijk :D

ShadowX (PS3):
Sherlock Holmes de oude TV serie uit de jaren 50, mede om het feit dat ik sowieso iets heb met oude films en TV series. Het zwart wit van deze serie voegt namelijk wat extra`s toe, daarnaast speelt Ronald Howard een geweldige Sherlock Holmes die geweldig wordt bijgestaan door Howard Marion-Crawford die ze trouwe partner Dr. Watson speelt.

3djester (pc):
"The Sign of the Four" is mijn favoriet. "A Study in Scarlet" is ook erg goed!

Winnaar PS3-versie Dedsec-edition Watch Dogs:

Deltasgaming:
Mezelf in pornosites hacken en iedereen gratis membership geven. Ik zou goddelijke status krijgen :p Beter nog, ik zou de code van Google zo veranderen dat elk zoekresultaat naar een filmpje met dat stukje uit Jura ic park gaat waarin Newman zegt: 'nuh uh, you forgot to say the magic word'. Of Rick roll. Of alleen maar zoekresultaten die op Darude-sandstorm uitkomen.

Alle winnaars krijgen een pm op hun account op de website. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou