Winnaars congreskaarten Festival of Games | Gamer.nl

Winnaars congreskaarten Festival of Games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het thema van Festival of Games dit jaar is Games Anywhere: de game-industrie en distributieplatformen veranderen de manier waarop mensen aan games komen en ze spelen. De industrie verandert snel door de opkomst van sociale netwerksites als gameplatforms, de toenemende populariteit van smartphones, cloud computing en interactieve televisie. Sprekers als Leisure Suit Larry-bedenker Al Lowe, Tom DuBois van OnLive, Patrick Liu van DICE (EA) en Jurian van der Meer van Endemol Games behoren tot de meer dan dertig sprekers die de twee dagen aanwezig zullen zijn.

Gamer.nl helpt dit jaar NLGD en GamesIndustry.biz mee met het organiseren van Festival of Games. We zullen voor, tijdens en na het evenement ruim verslag doen van alle intere ante sprekers. Maar je kunt er ook zelf bij zijn. We kunnen namelijk drie maal twee kaartjes weggeven.

De vraag was: wanneer werd de NLGD opgericht?
Het antwoord: 2006

Deze winnaars krijgen twee vrijkaartjes opgestuurd:
Nick Leone uit Enschede
Arjen A Meijer uit Franeker
Arjen Stoutjesdijk uit Urk


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou