Winnaar jubileum-PS4 betaalt niet, Sony schenkt bedrag aan goed doel | Gamer.nl

Winnaar jubileum-PS4 betaalt niet, Sony schenkt bedrag aan goed doel | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Sony hield de veiling voor Save the Children Japan, en beloofde het hoogste bod te verdubbelen en aan dit goede doel te schenken. Het hoogste bod was ruim 111.000 euro, de bieder heeft het bedrag echter niet betaald. Sony doneert daarom het bedrag en de verdubbeling, in totaal zo'n 222.000 euro, aan Save the Children Japan.

Voor het twintigjarig bestaan van het PlayStation-merk maakte Sony een gelimiteerde editie van de PlayStation 4 in de stijl van de oorspronkelijke PlayStation. Sony bracht slechts 12.300 exemplaren van de console uit. Overigens gaat Sony de PlayStation 4 Anniversary-editie met serienummer 00001 vanaf 21 februari tentoonstellen in Tokyo.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou