De winnaar van de game met usb-stick is Mutsaers78, die een privebericht heeft ontvangen. We vroegen hoe Gamer.nl-bezoekers de Xenomorph uit de Alien-films zouden verslaan. Dit was zijn antwoord:

"Door de kloon van Ripley (zie Alien IV) mee te nemen. Aangezien zij met ze kan communiceren, zal ze hen tot bedaren brengen. Aangezien Ripley al meerdere keren met de Xenomorphen in aanraking is gekomen, weet zij alle ins en outs van de wezens.

Er zal dan ook blijken dat de Xenomorph helemaal geen slecht wezen is, maar een wezen dat een zeer moeilijke jeugd had. Zijn moeder had hem verlaten op jonge leeftijd en hij was door andere foute Xenomorphen op het verkeerde pad terechtgekomen. Hij heeft een aantal verkeerde beslissingen genomen waar hij nu bijna de prijs voor betaalde, als Ripley niet gezegend was met communicatie met de Xenomorphen.

Hij zal ons vertellen dat de Xenomorphen in weze helemaal geen foute figuren zijn, maar dat wij tot nu toe alleen maar de slechte Xenomorphen zijn tegengekomen. De afvallers van hun maatschappij, de rotzooi die elke samenleving niet graag bij zich heeft. Maar ook figuren die diep van binnen een hart van goud hebben, maar dat de samenleving dat hart van goud niet naar voren kan halen.

Hij geeft aan waar de pijnpunten liggen bij de Xenomorphen, waarna Ripley en ik er gezamenlijk voor gaan zorgen dat alle 'foute' Xenomorphen weer op het rechte pad zullen komen middels opvoeding, herscholing en een duimpje-omhoog voor de Xenomorph die dat verdient.

Het verslaan van een Xenomorph is vervolgens ook niet meer nodig, want samenleven met de Xenomorphen zal als zeer prettig ervaren worden.

Ik zal er dan ook voor zorgen dat Alien V geen actie/thriller-film wordt, maar een intrigerend drama over het opgroeien van een levend wezen in de ruimte, welke verkeerde beslissingen heeft gemaakt en hoe daar uit te komen.

Weinig mensen zullen het droog houden met deze films! Oscar gegarandeerd!"

Gefeliciteerd Mutsaers78, reageer op het privebericht en je prijs komt er aan!