Windows 8 krijgt Xbox Live-integratie | Gamer.nl

Windows 8 krijgt Xbox Live-integratie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Xbox Live brengt je games, muziek, films en televisieseries naar je favoriete Microsoft- en Windows-apparaten. Xbox Live naar Windows 8 brengen is onderdeel van onze visie om je alle entertainment die je maar wilt aan te bieden en je deze te laten delen met mensen waar je om geeft", aldus Hryb.

Tijdens Microsofts Build-conferentie deze week toont het meer van hoe de integratie in zijn werk gaat. Volgens Hryb zal Microsoft demonstreren dat het makkelijk is voor ontwikkelaars om games voor Windows 8 te ontwikkelen die gebruik maken van Xbox Live.

Windows 8

Windows 8 is een grote verandering ten opzichte van vorige versies van het besturing ysteem. Zo zal het niet opstarten op het bekende bureaublad met de kleine icoontjes, maar maakt het gebruik van dezelfde Metro-stijl als het mobiele besturing ysteem Windows Phone 7. Windows 8 zal zowel voor PC's als tablets worden gebruikt.


Windows 8

Windows 8 op Xbox Live


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou