Het is zo ongeveer de natte droom van elke filmliefhebber: een rol als maffioso in een gangsterfilm. Helaas zal het voor bijna iedereen bij een droom blijven. Hier kan echter verandering in komen.

VU Games heeft namelijk een leuke prijs om weg te geven, te weten een rol in de game van Scarface, één van de bekendste gangsterfilms ooit. Volgend jaar komt het spel, gebaseerd op deze klassieker uit. De zeven winnaars van de prijsvraag zullen een rol als gangster krijgen in game.

You could be one of seven winners to have their likeness appear in the recently announced third-person action shooter, Scarface™.

Fill out the form to be entered for a chance to become an environmental character in the complex world of Tony Montana, one of the most ruthless gangsters ever depicted on film. Remember, "The World is Yours." Voorwaarde om mee te doen is echter wel dat je lid wordt of bent van VU Games. Maar wie doet dat nou niet, wanneer je kan worden vereeuwigd als gangster kan worden. Je aanmelden om in aanmerking te komen voor een plaats, kan hierzo.

Met dank aan RDJ134 voor het melden van dit nieuws.