Nieuws
Wild Hearts

Wild Hearts-makers vinden Monster Hunter-vergelijkingen een eer

Game komt op 17 februari 2023 uit voor pc, PS5 en Xbox Series

Geschreven door Michel Musters op
De makers van het pas aangekondigde jaagspel Wild Hearts zien het als een eer dat hun game vergeleken wordt met de Monster Hunter-franchise.

Dat meldt regisseur Takuto Edagawa tijdens een interview met GamesRadar+. "We zijn enorme fans van het jaaggenre, we houden van jaaggames en we spelen ze zelf ook", aldus de ontwikkelaar.

Hij vervolgt: "Natuurlijk weten we dat Monster Hunter een gigantische naam is binnen dit genre, en het is alleen maar een eer om daarmee vergeleken te worden." Kort na de aankondiging van Wild Hearts werd het spel op internet meteen vergeleken met Monster Hunter - vooral door de combinatie van het jagen op grote monsters en de fantasievolle omgevingen.

Wild Hearts speelt zich af in Azuma, een fictieve versie van het oude Japan, waarbij spelers het opnemen tegen gigantische beesten die de Kemono worden genoemd. Mensen kunnen zowel alleen of met twee vrienden in co-op spelen. Crossplay wordt op alle platforms waarop de game uitkomt ondersteund.

Electronic Arts geeft de game van Koei Tecmo en Omega Force uit via het EA Originals-label. De game komt op 17 februari 2023 uit op Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Hieronder zijn wat nieuwe hands-on video's van enkele internationale publicaties te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe CoD: Modern Warfare 2-trailer zit vol met beroemdheden Phil Spencer hint mogelijk naar nieuwe Xbox-hardware op foto
0

Reacties op: Wild Hearts-makers vinden Monster Hunter-vergelijkingen een eer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.