Wild Hearts-dlc wordt gratis, geen microtransacties gepland

Wild Hearts-dlc wordt gratis, geen microtransacties gepland

Alle dlc die na de release van Wild Hearts gepland staat wordt gratis. Ook moet de game geen microtransacties bevatten.

Dat liet executive producent Lewis Harvey onlangs weten in een Reddit AMA. "Alle content die na de release wordt toegevoegd is gratis, waaronder nieuwe Kemono en meer. We hebben geen plannen voor de toevoeging van microtransacties."

Kemono zijn de grote monsters waar spelers in de game tegen vechten. Volgens Harvey zitten er twintig van deze wezens in de basisgame, maar kunnen mensen na release dus nieuwe toevoegingen verwachten.

Harvey gaf tijdens de vragensessie meer details. Hoewel het spel met meerdere spelers doorlopen kan worden, kunnen mensen ook alleen spelen. Spelers hoeven dan niet online te zijn. Verder bestaat de spelwereld uit vier grote gebieden. Wanneer mensen de hoofdcampagne uitspelen, verschijnt er een nieuwe missie om op een gevaarlijke variant van Kemono te jagen. Meer details over endgame content moeten binnenkort volgen.

Wild Hearts is een fantasievolle jaagspel dat zich afspeelt in Azuma, een fictieve versie van het oude Japan. Spelers nemen het op tegen gigantische beesten die de Kemono worden genoemd. Mensen kunnen zowel alleen of met twee vrienden in co-op spelen. Crossplay wordt op alle platforms waarop de game uitkomt ondersteund.

De game wordt vaak vergeleken met Monster Hunter, maar ontwikkelaar Koei Tecmo vindt dat alleen maar fijn, zo liet men eerder weten: "We zijn enorme fans van het jaaggenre, we houden van jaaggames en we spelen ze zelf ook. Natuurlijk weten we dat Monster Hunter een gigantische naam is binnen dit genre, en het is alleen maar een eer om daarmee vergeleken te worden."

Wild Hearts komt op 17 februari uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Electronic Arts geeft de game uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou