Op Gamesen is een erg grappige feature te lezen over mainstream games. Niels 't Hooft komt op een erg leuke manier tot de conclusie dan de games die momenteel verschijnen zijn leuk voor de fans. Gelukkig heeft hij ook een oplossing voor dit probleem.Whateverquest

Slackers. Hanggroepjongeren. Met een groepje zitten ze op een hekje te blowen, met een veelzeggend skateboard op de grond voor hun neus. Als je geluk hebt, herhaalt een van hen het zinnetje “Will the real Slim Shady please stand up, please stand up” met behoorlijke regelmaat. Iedereen heeft last van ze, maar niemand heeft zin om daar iets van te zeggen. Gingen die eikels maar iets nuttigs doen, zoals... videogames spelen!

Whateverquest, voortgekomen uit de geniale breinen waaruit de GameSen-redactie bestaat, is afgestemd op de desinteresse in de maatschappij die deze jongeren kenmerkt. Want inderdaad: in deze online multiplayer game kun je met z'n allen blowen, naar je skateboard kijken en met een simpele druk op de knop een regel uit een suf rapliedje scanderen.

De hilarische feature is