Wii-versie Super Meat Boy definitief geannuleerd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Refenes vertelt dat het Team Meat niet lukte om de game klein genoeg te maken voor het WiiWare-kanaal. Spellen die daar ter download worden aangeboden, moeten van Nintendo binnen een maximaal aantal megabytes pa en. In november werd de WiiWare-versie van Super Meat Boy al een keer uitgesteld omdat Team Meat het spel moest verkleinen. 

Ook het uitbrengen van een retailversie van de game is volgens Refenese geen optie, omdat "geen uitgever op het moment iets te maken wil hebben met het uitbrengen van Wii-spellen in de winkel". Als reden waarom Super Meat Boy niet op andere platforms dan PC, Mac en Xbox 360 uitkomt zegt hij: "We hadden het graag op alle platforms uitgebracht, maar dat was mijn dood geworden. Dat is geen grap, niet lachen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou