Wii U Virtual Console lanceert met zeven games | Gamer.nl

Wii U Virtual Console lanceert met zeven games | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Naast Super Mario World zijn Excitebike, F-Zero, Ice Climber, Punch-Out!!, Donkey Kong Jr. en Mario's Super Picro vanaf morgen beschikbaar. Alleen laatstgenoemde game is enkel in 50Hz speelbaar. De Verenigde Staten krijgt morgen bijna dezelfde games, alleen is Mario's Super Picro daar vervangen voor Kirby's Adventure. De Kirby-game is in Europa echter al al te downloaden voor 30 eurocent, via de Virtual Console promotie. 

Alle NES-games kosten 4,99 euro; SNES-games 7,99 euro. Wie een van de games al in zijn bezit heeft voor de Wii Virtual Console, kan deze tegen een gereduceerde prijs aanschaffen: NES-games voor 99 eurocent en SNES-games voor 1,49 euro. De Wii U-versies bieden de mogelijkheid om enkel op de Gamepad te spelen en kennen een eigen Miiverse-community. 

Nintendo meldt verder er binnenkort meer games beschikbaar komen, uit series als Super Metroid, Pac-Man, Street Fighter, Super Mario Bros. en Mega Man. Ook worden later GBA- en Nintendo 64-games toegevoegd aan de Virtual Console.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou