Wii U-versie Super Smash Bros. verschijnt op 5 december | Gamer.nl

Wii U-versie Super Smash Bros. verschijnt op 5 december | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De 3DS-versie verscheen vorige week al. Naast de game verschijnen er op 28 november al twaalf Amiibo-figuurtjes die gebruikt kunnen worden in Super Smash Bros., namelijk Mario, Samus Aran, Kirby, de Villager uit Animal Cro ing, Pikachu en de Wii Fit Trainer, Prince Peach, Fox uit Star Fox, Link, Donkey Kong, Yoshi en Marth uit Fire Emblem.

Vanaf 19 december zijn er ook andere Amiibo-figuurtjes beschikbaar: Diddy Kong, Little Mac uit Punch-Out!!, Luigi, Captain Falcon uit F-Zero, Pit uit Kid Icarus en Zelda. Er komt ook een bundel met de game en de Mario-figurine beschikbaar op 5 december. Een tweede bundel bevat in plaats van het Mario-figuurtje een GameCube Controller Adapter om GameCube-controllers aan de Wii U aan te sluiten en de game mee te spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou