Wii U op tijd voor feestdagenseizoen 2012 | Gamer.nl

Wii U op tijd voor feestdagenseizoen 2012 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Iwata liet weten dat deze releaseperiode geldt voor de Verenigde Staten, Europa, Australië en Japan. Wat hij precies verstaat onder het feestdagenseizoen, is niet bekend. In de Verenigde Staten begint dit met Thanksgiving, gevolgd door Black Friday, traditioneel de dag dat winkels stunten met hoge kortingen en Amerikanen al beginnen met kerstinkopen.  

Op de E3 van dit jaar wordt meer informatie onthuld over de Wii U. De nieuwe spelcomputer werd vorig jaar ook al getoond op de beurs en onlangs ook op het CES-evenement. Volgens Yoshinori Ono van Capcom biedt de Wii U veel meer mogelijkheden dan Nintendo tot nu toe heeft laten zien. Dit zijn er volgens hem dusdanig veel en ze zijn dermate uniek dat het moeilijk wordt voor de uitgever om ze allemaal te demonstreren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou