Beide bundels bevatten naast de spelcomputer ook de Wii U GamePad, een kabel om deze controller op te laden, een HDMI-kabel om de console aan een HDTV aan te sluiten en een adapter om stroom aan de console te geven. De Premium-bundel komt ook met drie stands die ook los te koop zijn: twee stands om de GamePad op te zetten en één voor de console zelf. De normale bundel kost 26.260 yen, omgerekend ongeveer 262 euro, en de Premium-set kost 32.500 yen, circa 324 euro). De GamePad is ook los te koop voor 13.440 yen, ongeveer 134 euro.

De Premium-bundel komt met het Nintendo Network Premium-plan, waarmee spelers tot december 2014 10 procent korting op hun aankopen via Nintendo's digitale distributienetwerk terugkrijgen. Ook krijgen zij bij aanschaf van het Premium-pakket al een aantal punten om games mee te kopen.

Vanmiddag om 4 uur houdt Nintendo Europa een persconferentie waarbij vermoedelijk de Europese releasedatum wordt aangekondigd. Tegelijkertijd vindt er een evenement in de Verenigde Staten plaats. In Japan zendt Nintendo om deze tijd nog een Nintendo Direct-video uit waarin dieper ingegaan wordt op de games die beschikbaar komen voor de Wii U in zijn lanceerperiode.