Wii-tablet uDraw komt op 4 maart in Nederland | Gamer.nl

Wii-tablet uDraw komt op 4 maart in Nederland | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De uDraw is een tekentablet voor Nintendo's Wii met bijbehorende digitale pen en wordt geleverd met de game uDraw Studio. Dit is een tekenprogramma waarin gebruikers kunnen tekenen, schetsen, schilderen en kleuren. Daarnaast komen tegelijk met de uDraw-lancering de games uDraw Pictionary en Krabbel's Grote Avontuur uit. Pictionary is gebaseerd op het gelijknamige teken-en-raad-spel en Krabbel's Grote Avontuur is een tweedimensionale platformgame. 

De bundel met het tablet en uDraw Studio krijgt een adviesprijs van 69,99 euro. Lo e spellen gaan 29,99 kosten. De Wii-tablet is in november in Noord-Amerika verschenen, THQ heeft bekendgemaakt dat het apparaat daar inmiddels een miljoen keer over de toonbank is gegaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou