die website Industrygamer heeft gepubliceerd. De lijst, die gemaakt is op basis van de verkoopcijfers die marktonderzoeksbureau NPD de afgelopen vijftien jaar vrijgegeven heeft, wordt aangevoerd door Nintendo's Wii Play. De game wordt geleverd met een Wii-controller en bevat verschillende kleine spelletjes die spelers om leren gaan met de controller. Op de tweede plaats staat het derde deel in de Guitar Hero-reeks, gevolgd door Grand Theft Auto 3: San Andreas.

Call of Duty

De Call of Duty-serie wordt driemaal vertegenwoordigt in de lijst, namelijk de vierde plaats voor Call of Duty: Modern Warfare 2, de zevende plaats voor Call of Duty: Modern Warfare en de negende plaats voor Call of Duty: World at War.

Wii Fit staat op de vijfde plaats. De game wordt geleverd met het Balance Board, waarmee spelers diverse oefeningen kunnen doen. Op de zesde plaats staat Mario Kart Wii, dat geleverd wordt met gratis wieltje om de Wii-controller in te klikken. De achtste plaats wordt ingevuld door Madden NFL '07.

De lijst wordt afgesloten door de klassieke Namco-compilatie Namco Museum. Deze titel verscheen vanaf 1995 voor niet minder dan 12 consoles, namelijk de Nintendo 64, Nintendo DS, Game Boy Advance, GameCube, Wii, Dreamcast, PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Xbox en Xbox 360.