Wii 2 gaat waarschijnlijk 3D ondersteunen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De huidige Wii zal geen 3D-beelden gaan ondersteunen, omdat dit een te grote negatieve impact heeft op de graphics Het vertonen van beelden in 3D kost veel proce orkracht van het apparaat waarop het getoond wordt. "Als de Wii een 3D-afbeelding toont, wordt de kwaliteit extreem slecht, dus we doen dat waarschijnlijk pas bij het volgende systeem". zegt Iwata. "Wij denken dat het moet gebeuren wanneer dertig procent van de consumenten een 3D-televisie heeft. We houden de adoptietrends in de gaten."

3D

Nintendo kiest wel voor 3D op zijn nieuwe handheld-apparaat, de Nintendo 3DS. Concurrent Sony zet ook hoog in op 3D voor PlayStation 3. Microsoft richt zich eerst op hun Kinect-cameracontroller voordat ze naar 3D willen gaan kijken, omdat de techniek nog te duur zou zijn.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou