Whore of the Orient waarschijnlijk geannuleerd | Gamer.nl

Whore of the Orient waarschijnlijk geannuleerd | Gamer.nl

Whore of the Orient, de nieuwe game van LA Noire-ontwikkelaar Team Bondi, is geannuleerd en is dat al een tijdje. 

In een interview met de Gamehugs podcast laat een voormalige producent weten dat het project waarschijnlijk nooit meer getoond wordt. "Whore of the Orient was de spirituele opvolger van L.A. Noire", aldus Derek Proud. "We gingen die technologie gebruiken om een game die zich in de jaren '30 of '40 in Shanghai afspeelde te maken."


Proud vertelt verder: "Als je in de jaren '30 of '40 geen paspoort had kon je alleen in Shanghai terecht. Dus iedereen die ergens voor vluchtte ging daarheen. De hele stad was in de macht van een gangster genaamd Big-Eared Du en het is gewoon een fascinerende tijd, plek en setting."

Proud laat weten dat de ontwikkelaar vocht voor het project. "Ik denk niet dat we de game ooit nog zien. Dat was een van de games en een van de studio's waar ik echt gedurende het bittere einde vertrok. Toen het voorbij was."

LA Noire, de laatste game van de Australische ontwikkelaar Team Bondi, werd in 2011 uitgegeven. De game viel vooral op door de indrukwekkende gezichtsanimatie. Team Bondi wilde deze technologie vervolgens voor Whore of the Orient gebruiken. Warner Bros. trok zich rond 2013 terug als uitgever van de game, waarna er niets meer van vernomen werd.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou