What Remains of Edith Finch volgende week gratis op Epic Game Store

What Remains of Edith Finch volgende week gratis op Epic Game Store

De volgende gratis pc-game op de Epic Game Store is What Remains of Edith Finch.

De game kan gratis binnengehaald worden van 10 tot en met 25 januari. Mensen hoeven hier niet lid van de Epic Game Store voor te zijn. Eerder werden al games als Subnautica en Super Meat Boy gratis aangeboden via de nieuwe digitale winkel.

What Remains of Edith Finch is een geprezen 'walking simulator'. De game ontving een 8,5 op Gamer.nl: "What Remains of Edith Finch is een prachtig verhalenboek. In deze serie vignetten laat maker Giant Sparrow zien hoe interactie bijdraagt aan vertellingen. Niet elk verhaal in de game komt even goed uit de verf, maar bij elkaar is het een verrassend en mooi geheel."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Fantastische game. Enkele verhalen grijpen je zo ontzettend naar je strot dat je er, in mijn geval, nu soms nog steeds aan moet denken. Eén van de meest indrukwekkende ervaringen die ik ooit mee heb mogen maken. Kan niet genoeg benadrukken hoe goed ik deze game vind. En dan krijg je ‘m nog gratis ook!

0
test

Ohw, had Super Meat Boy gemist, dus nog snel even toegevoegd. Hopelijk volgende week nog een reminder wanneer deze game ook daadwerkelijk gratis beschikbaar is anders vergeet ik het waarschijnlijk ook weer. Deze was overigens pas ook in de aanbieding bij Steam. Voor mensen die lekker cheap nog bundels willen kopen, dan moet je eens kijken bij fanatical en natuurlijk humble bundle..

0

Aanbevolen voor jou