Werktitel van volgende Tomb Raider-film is Obsidian

Werktitel van volgende Tomb Raider-film is Obsidian

De werktitel van de volgende Tomb Raider-film is Tomb Raider: Obsidian.

Dat laat regisseur Misha Green op Twitter weten. Ze neemt het stokje over van Ben Wheatly, die eigenlijk de vervolgfilm zou regisseren. Green heeft ook het verhaal voor de film geschreven. 

De eerste versie van het script is af. "Het is nog wel een lange reis naar productie. De titel is nog niet eens goedgekeurd. Maar de eerste versie is af!"

Veel meer informatie is er nog niet over de nieuwe film. Het is ook niet duidelijk wanneer hij uit moet komen. Wel was al langer bekend dat het vervolg op de reboot op de planning stond.

In de reboot strandt een jonge Lara Croft - net als in de reboot van de gamereeks - op een mysterieus en gewelddadig eiland. Croft werd vertolkt door Alicia Vikander. Het is de bedoeling dat zij haar rol in het vervolg hervat.

Misha Green is vooral bekend als de showrunner en producent van HBO-serie Lovecraft Country. Hierin zoekt Atticus Freeman samen met zijn vrienden naar zijn vermiste vader. De serie speelt zich af in de vijftiger jaren en gebruikt diverse plotpunten uit verhalen van H.P. Lovecraft voor diverse afleveringen. De serie is geprezen door pers en kijkers.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Roar Uthaug heeft de vorige film geregisseerd, maar Ben Wheatley was wel de regisseur van de nieuwe film en heeft toen het schip verlaten.

0
test

@Fordon_Greeman Yes, thanks voor de correctie! We hebben het aangepast.

0

Aanbevolen voor jou