Nieuws
Tomb Raider

Werktitel van volgende Tomb Raider-film is Obsidian

De eerste versie van het script is af

Geschreven door Michel Musters op
De werktitel van de volgende Tomb Raider-film is Tomb Raider: Obsidian.

Dat laat regisseur Misha Green op Twitter weten. Ze neemt het stokje over van Ben Wheatly, die eigenlijk de vervolgfilm zou regisseren. Green heeft ook het verhaal voor de film geschreven. 

De eerste versie van het script is af. "Het is nog wel een lange reis naar productie. De titel is nog niet eens goedgekeurd. Maar de eerste versie is af!"

Veel meer informatie is er nog niet over de nieuwe film. Het is ook niet duidelijk wanneer hij uit moet komen. Wel was al langer bekend dat het vervolg op de reboot op de planning stond.

In de reboot strandt een jonge Lara Croft - net als in de reboot van de gamereeks - op een mysterieus en gewelddadig eiland. Croft werd vertolkt door Alicia Vikander. Het is de bedoeling dat zij haar rol in het vervolg hervat.

Misha Green is vooral bekend als de showrunner en producent van HBO-serie Lovecraft Country. Hierin zoekt Atticus Freeman samen met zijn vrienden naar zijn vermiste vader. De serie speelt zich af in de vijftiger jaren en gebruikt diverse plotpunten uit verhalen van H.P. Lovecraft voor diverse afleveringen. De serie is geprezen door pers en kijkers.

Dit artikel delen:

Lees meer

Meer dan een half miljoen Call of Duty: Warzone-spelers zijn verbannen Watch Dogs Legion-patch voegt 60 fps aan next-gen versies toe
2

Reacties op: Werktitel van volgende Tomb Raider-film is Obsidian

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Fordon_Greeman

  • 17 mei 2021 09:48
  Roar Uthaug heeft de vorige film geregisseerd, maar Ben Wheatley was wel de regisseur van de nieuwe film en heeft toen het schip verlaten.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MichelMusters

  • 17 mei 2021 11:00
  @Fordon_Greeman Yes, thanks voor de correctie! We hebben het aangepast.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.