Werknemer hint mogelijk naar Twisted Metal-game van Lucid Games

Werknemer hint mogelijk naar Twisted Metal-game van Lucid Games

Een LinkedIn-beschrijving van een werknemer van Lucid Games zou kunnen hinten naar een nieuwe Twisted Metal-game.

Lucid-werknemer Drew Williams-Rostron laat op zijn LinkedIn-profiel weten aan een onaangekondigde first-party AAA-IP voor PlayStation 5 te werken.

Hoewel hij daarbij niet Twisted Metal vermeldt, gaan er al geruime tijd geruchten dat de studio, dat eerder Destruction AllStars afleverde, een Twisted Metal-game in de maak heeft. De beschrijving van een first-party AAA-IP voor de PS5 sluit dat in ieder geval niet uit.

Hoewel Sony en Lucid Games een nieuwe Twisted Metal-game niet hebben bevestigd, is het wel duidelijk dat er een televisieserie gebaseerd op Twisted Metal gemaakt wordt. Volgens geruchten komen zowel de serie als de game in 2023 uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hou van die car-combat shit! Vroeger meerdere TM's en Vigilante 8 helemaal aan gort gespeeld! Ik hoop echt dat we een PS5-incarnatie tegemoet kunnen gaan zien!!

0
test

Nice, tegen die tijd zal de PS5 wel gewoon weer voorradig zijn in de winkels. Maar goed, ik hou mijn hart vast, want Sony slaat de originele makers gewoon over (David Jaffe o.a.) en mogelijk wordt het een free to play game. Maar goed, ik ben blij dat een van de oudste Sony IP's nog steeds leeft.

0

Aanbevolen voor jou