Werknaam en logo bevestigd van volgende game Bungie | Gamer.nl

Werknaam en logo bevestigd van volgende game Bungie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het logo bij de game was al eerder opgedoken in combinatie met het handelsmerk Destiny, dat destijds herleid werd naar Bungie. Een ontslagen werknemer heeft tegenover Kotaku gezegd dat Destiny de nieuwe game van Bungie is, een ma ively multiplayer online first-person shooter in een sciencefiction-setting. Dezelfde werknemer zei ook dat de game de projectnaam Tiger draagt, dat blijkt nu te kloppen.

In de documentaire zegt een Bungie-medewerker over de nieuwe game: "Een reden dat Tiger zo intrigerend is voor veel mensen binnen de studio, is dat het spelers bereikt op een nieuwe manier." Uitvoerend producent Joseph Tunger zegt: "Ik geloof dat het absoluut een game changer wordt, net zoals Halo dat was."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou