Hacks hebben werk aan cross-progressie in Apex Legends vertraagd

Hacks hebben werk aan cross-progressie in Apex Legends vertraagd

De recente hacks van Apex Legends en Titanfall hebben het werk dat Respawn in de toevoeging van cross-progressie in Apex Legends vertraagd.

Dat laat regisseur Chad Grenier weten op Twitter. Iemand vroeg hem wanneer de beloofde optie voor cross-progressie verwacht kon worden in de game. Hij antwoordde: "Het is in ontwikkeling, maar de recente hacks op Apex Legends en Titanfall hebben de progressie vertraagd." Hij meldt dat het team het nu drukker heeft met het oplossen van problemen in de game zelf, dan nieuwe opties doorontwikkelen.

Vorig jaar werd cross-play, waardoor gamers op verschillende systemen met en tegen elkaar kunnen spelen, al toegevoegd aan Apex Legends. Beloofd werd dat cross-progressie, zodat spelers hun geboekte in-game progressie ook mee kunnen verhuizen naar een ander systeem, ook in de planning stond, maar wanneer precies in niet bekend. Duidelijk is in ieder geval dat de recente hacks er voor zorgen dat het nog langer kan duren.

Apex Legends en de Titanfall-games, allemaal ontwikkeld door Respawn Entertainment, hebben de laatste tijd te maken met hackers. De eerste Titanfall is al geruime tijd nagenoeg onspeelbaar vanwege een hack. Titanfall-spelers waren het wachten op een oplossing beu en besloten de servers van Apex Legends te hacken om zo aandacht op te eisen. Eerder liet Respawn weten maar één à twee mensen op Titanfall te hebben zitten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou