Wereldwijd verjaardagsevenement voor Pokémon Go aangekondigd

Wereldwijd verjaardagsevenement voor Pokémon Go aangekondigd

Niantic en The Pokémon Company organiseren in februari een globaal evenement om te vieren dat de Pokémon-franchise 25 jaar bestaat.

Het wereldwijde evenement heet Pokémon Go Tour: Kanto en zet de eerste generatie pokémon in het zonnetje. Gedurende het evenement zijn spelers instaat om alle 150 originele pokémon tegen het lijf te lopen. Een van de grote focuspunten van het evenement is echter dat alle 150 pokémon ook te vangen zijn in hun shiny-vorm. Voor veel van deze monsters geldt dat dit de eerste keer is dat hun shiny-vorm te vangen is in Pokémon Go.

De digitale tickets zijn verkrijgbaar in twee varianten, namelijk in het groen en in het rood. Vanzelfsprekend slaat dit op de eerste twee Pokémon-spellen voor de gameboy, genaamd Pokémon Red en Green. De kleur van het ticket bepaalt welke pokémon spelers allemaal tegen het lijf kunnen lopen. Beide tickets bevatten namelijk, net als de games, een aantal exclusieve pokémon.

Het evenement vindt plaats op 20 februari 2021 van 09:00 uur tot 21:00 uur lokale tijd. Een ticket kost ongeveer tien euro en kan vanaf vandaag worden verkegen in de digitale winkel van Pokémon Go.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou