Wereldrecord ten einde na vijf jaar in Minecraft hardcore-modus

Wereldrecord ten einde na vijf jaar in Minecraft hardcore-modus

Het wereldrecord van Twitch-streamer Philza is ten einde gekomen nadat hij vijf jaar heeft overleefd in de hardcore-modus van Minecraft. Een combinatie van ongeluk en slechte keuzes leidde tot zijn dood.

Twitch-streamer Philza heeft het volgehouden om vijf jaar lang te overleven in de hardcore-spelmodus van Minecraft. De speelsessie van Philza kwam echter op een pijnlijke manier tot een einde, waardoor het wereldrecord niet nóg verder aangescherpt kan worden.

Een combinatie van ongeluk en slechte keuzes leidde tot de dood van Philza. In een grot liep de streamer een aantal monsters tegen het lijf en stak hij een bepantserde baby-zombie in brand met zijn zwaard. Vervolgens vloog Philza zelf ook in brand, nadat hij in contact kwam met dezelfde zombie. Hij droeg niet zijn sterkste uitrusting en vergat bovendien zijn Totem of Undying, die de speler één keer kan redden van de dood, te selecteren. Een spin die om de hoek kwam rennen gaf Philza vervolgens de fatale klap.

Philza speelde in de hardcore-spelmodus, wat betekent dat hij niet meer tot leven kan komen. Bovendien is de Minecraft-wereld waar hij vijf jaar lang in heeft doorgebracht, voor altijd verloren gegaan. De streamer hoeft echter niet bang te zijn dat zijn wereldrecord wordt afgepakt, want volgens Reddit-gebruiker Briak zijn andere spelers nooit verder gekomen dan een paar weken in de hardcore-modus van Minecraft.

Voordat Philza zijn stream beëindigde, toonde hij een compilatie van alle keren dat hij aan de dood was ontsnapt tijdens zijn speelsessie. Wat de Twitch-streamer gaat doen nu zijn wereldrecord ten einde is gekomen, is niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoe moeten we die 5 jaar zien? Speelde hij 16 uur per dag? Speelde hij een paar uur per dag/week/maand?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@CroniC Minecraft time 1 year (365.25 days) Real time 121.75 hours (5.072916 days) Ik snap'm. Was vergeten dat "in-game time" ook een ding was.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou