Met zoveel Dreamcast games die een vervolg krijgen op de Xbox, zou het geen vreemde uitspraak zijn dat Sega onofficieel het stokje heeft doorgegeven aan Microsoft. Met een vervolg van Metropolis Street Racer, Jet Set Radio en Shen Mue 2 in de maak voor Xbox heeft de machine een aantal games in het vooruitzicht die enkele Dreamcast bezitters zeker zal doen overwegen om Microsoft's nieuwe speeltje aan te schaffen.

Terwijl Shen Mue 2 nog in Europa voor de bezitters van Dreamcast verscheen moeten de Amerikanen nog eventjes wachten op de Xbox release. Daarvan is nog niet zeker of de graphics ook verbeterd zijn t.o.v. de Europese/Japanse release, maar het is in ieder geval wel zeker dat de Amerikaanse versie wel Engelse spraak zal bevatten. Dit is een verschil met de Europese Dreamcast versie van Shen Mue 2, waar enkel Engelse ondertiteling aanwezig was.

Of we dezelfde Engelse stemmen uit Shen Mue 1 (Dreamcast) mogen verwachten op de Xbox is niet bekend.GamePen has learned from an unidentified well placed source that English voice recording for Shenmue 2 on the Xbox is taking place this week in Tokyo. It remains to be seen if the voice recording will be as 'good' as House of the Dead. More info as we receive it. Of Shen Mue 1 ooit het daglicht zal zien voor de Xbox is niet aangekondigd, maar zeer waarschijnlijk zal er bij de Xbox opvolger een uitgebreide terugblik zijn voor spelers die het eerste deel niet konden spelen.

Met dank aan chrisvr2000 voor het sturen van de link.