Wekelijkse lijst met meest gedownloade Android-games - 23 oktober | Gamer.nl

Wekelijkse lijst met meest gedownloade Android-games - 23 oktober | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Onderstaande lijst toont de meest gedownloade game-apps in de Google Play Store.

Android-games
1.Ice Age-avonturen (Gameloft)
In deze game speelt de speler Sid. De verschillende Ice Age-personages bevinden zich op een stuk ijs, dat los is gekomen van de rest van het continent. Het is aan de speler hen uit die benarde situatie te redden.

Op moment van schrijven heeft deze game een gemiddelde score van 4.2 / 5 sterren (379.364 beoordelingen). Deze game stond vorige week niet in de lijst.

2. FarmVille 2: Het boerenleven (Zynga)
FarmVille 2 volgt hetzelfde principe als zijn voorganger. Plant gewa en en bomen, houd dieren en fleur de boerderij zelf op met decoratiestukken.

Op moment van schrijven heeft deze game een gemiddelde score van 4.2 / 5 sterren (842.006 beoordelingen). Deze game stond vorige week niet in de lijst.

3. Fruit Ninja Free (Halfbrick Studios)
In Fruit Ninja hanteert de speler een samoerai-zwaard dat Fruit doormidden slaat. Dit gaat door middel van swipe-besturing. Hoe meer stukken fruit gesneden worden, hoe hoger de score.

Op moment van schrijven heeft deze game een gemiddelde score van 4.3 / 5 sterren (2.601.981 beoordelingen). Deze game stond vorige week niet in de lijst.

4. South Park™: Pinball (Zen Studios)
5.Diamond Digger Saga (King)
6. Modern Combat 5: Blackout (Gameloft)
7. Fifa 15 Ultimate Team (Electronic Arts)
8.Star Wars: Commander (Disney)
9. Asphalt Overdrive (Gameloft)
10.Dizzy Fruit (Gameloft)


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou