De Play Store, Googles applicatiewinkel, werd afgelopen maand geüpdatet. Hierdoor toont de winkelomgeving vooral een persoonlijk aanbod. In dit nieuwe format zijn bovendien de lijstjes met meest gedownloade betaalde en gratis games vervangen door één lijst. Hierin staat wel per game aangegeven of deze gratis is of betaald. 

Android-games
1.Subway Surfers (Kiloo)
Surf over treinrails om muntjes te pakken, treinen te ontwijken en voor te blijven op de inspecteur en zijn hond. De speler kan over treinstellen grinden en gebruikmaken van jetpacks voor snelheidsboosts.

Op moment van schrijven heeft deze game een gemiddelde score van 4.5 / 5 sterren (10.490.595 beoordelingen). Deze game stond vorige week ook op nummer 1.

2. Angry Birds Go! (Rovio mobile Ltd.)
Angry Birds Go! is een 3D-racegame. De speler kan ervoor kiezen met een varken te racen of een van de vogels. Er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, evenals speciale krachten voor spelers om een race in hun voordeel te beslechten. 

Op moment van schrijven heeft deze game een gemiddelde score van 4.2 / 5 sterren (2.037.326 beoordelingen). Deze game stond vorige week ook op nummer 2.

3. Temple Run 2 (Imangi Studios)
Temple Run 2 is een 3D-platformer met third-person perspectief. De speler rent in hoge snelheid door gebieden, verzamelt muntjes en probeert zo ver mogelijk te komen voor een zo hoog mogelijke score.

Op moment van schrijven heeft deze game een gemiddelde score van 4.3 / 5 sterren (3.500.154 beoordelingen). Deze game stond vorige week niet in de lijst.

4. 8 Ball Pool (Miniclip.com)
5. Plants vs. Zombies (Electronic Arts)
6. Rock Hero (Guitar & Music Games)
7. Clumsy Ninja (NaturalMotionGames Ltd.)
8.Benji Bananas Avonturen (Fingersoft)
9. Busschauffeur 3D Simulator (Wacky Studios)
10.Just Dance Now (Ubisoft Entertainment)