Weinig Wii-games vanwege focus op 3DS en Pokémon | Gamer.nl

Weinig Wii-games vanwege focus op 3DS en Pokémon | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Kirby's Epic Yarn en Mario Sports Mix zijn op dit moment de enige grote releases voor Wii dit jaar en alleen The Legend of Zelda: Skyward Sword ligt nog in het vooruitzicht. Fils-Aime geeft aan dat de focus op dit moment ergens anders ligt. "We hebben sommige Wii-titels uitgesteld zodat we ons op de zaken rond de handheld kunnen richten. We zijn al met twee grote ballen [Pokémon en 3DS] aan het jongleren. Om een derde op te gooien wordt uitdagend. Of een vierde of een vijfde", zegt de CEO van Nintendo America.

"We wachten zodat we ruimte creëeren om Pokémon Black en White en de 3DS te laten leven en ademen. Maar er komt content aan voor de Wii en we gaan in de komende weken meer informatie delen. We brengen wat content naar buiten voor de E3 en tijdens de E3 komen we zeker met meer nieuws", zegt Fils-Aime, die aangeeft dat de Wii nog steeds een belangrijk onderdeel is voor Nintendo.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou